March 1, 2021

Au debutat lucrarile la investitia ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”, un alt proiect important pentru infrastructura educationala din municipiul Targoviste

Un alt proiect important pentru infrastructura educationala din municipiul Targoviste a debutat, astazi avand loc conferinta de presa de lansare.

Astfel, investitia cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”, a intrat in faza de executie a lucrarilor.
Prin acest proiect, se propune atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, cat si reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) si modernizarea cladirii actuale.

De remarcat ca imobilul care va fi construit va avea o amprenta la sol de peste 900 mp si va dubla numarul de copiilor care vor putea beneficia de serviciile cresei.

Valoarea contractului de executie de lucrari este de 5.461.064,03 lei (inclusiv TVA), durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Targoviste

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*