August 8, 2020

Deputatul PSD, Claudia Gilia, la Atelierul de Creație din comuna Cornești, alături de peste 100 de copii

Primăvara începe cu multe zâmbete, energie și voie bună!

Când acești prichindei meșteresc felicitări pentru mamele lor – parcă tot timpul stă în loc! Ce altceva poate fi mai frumos decât să participi alături de cei mai minunați copii la un ”Atelier de creație”!?

Astăzi, am continuat activitățile dedicate școlilor dâmbovițene prin care am adunat peste o sută de copii, toți de la Școala din Cornești, într-un ”Atelier de creație”. Toți copiii au primit rechizite școlare: culori, lipici, hârtie colorată și multe alte cadouri, cu care să-și bucure părinții și profesoarele în luna mărțișorului. Împreună am pregătit felicitările pentru ziua de 8 martie, am colorat, decupat, învățat cântece și dansuri noi. Fiecare copil și-a pus la încercare talentul și îndemânarea de a face cea mai frumoasă felicitare.

Este de datoria noastră să-i sprijinim și să le oferim instrumentele necesare de a înțelege lumea în care trăim și a-i implica în activități prin care să se dezvolte frumos.

Astăzi, și eu am primit cel mai frumos mărțișor: fericirea de pe chipul copiilor. Am fost pregătită și de data aceasta: le-am oferit dulciuri și câte o îmbrățișare la finalul activităților. Am primit și promisiunea că vor fi cei mai cuminți copiii și vor lua numai note de 10!

APROAPE DE OAMENI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*