July 9, 2020

Mihai Leca, The Best! Victorie importantă la Pitești! FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-1

Chindia Târgoviște a obținut 3 puncte extrem de importante în urma deplasării de la Pitești! Elevii pregătiți de Viorel Moldovan au învins pe FC Argeș, în urma golului înscris de Mihai Leca, în minutul 89 al meciului, scor final 1-0. Echipa noastră a urcat în urma acestei victorii pe primul loc în clasamentul Ligii a II-a, cel puțin până când principalele contra-candidate la promovare vor susține partidele din această etapă. 

Meciul de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” a început echilibrat, niciuna dintre cele două formații nu a reușit să-și creeze ocazii importante în prima parte a reprizei. Unul dintre cele mai importante momente ale primei părți a fost penalty-ul dictat extrem de ușor de centralul Andrei Antonie. Năstăsie, abia atins de Panait, a căzut ca și secerat în careu, iar arbitrul a dictat instantaneu penalty și i-a arătat cartonașul galben mijlocașului nostru. Buhăescu a bătut slab, trimițând mingea peste poartă, iar scorul a rămas neschimbat.

La începutul reprizei a doua, piteștenii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Andrei Panait care a primit al doilea cartonaș galben, în urma unei intervenții asupra lui Liviu Mihai. Chindia a avut o ocazie mare, în minutul 78, prin bara lui Panait, însă fără succes. Golul victoriei a fost înscris în ultimul minut al timpului regulamentar. La debutul pentru Chindia, Mihai Leca a fost cel care a adus toate punctele în contul echipei noastre. După o lovitură liberă executată de Mihaiu, Leca s-a înălțat bine la 5 metri, la prima bară, și a trimis cu capul la colțul lung, fără șanse pentru Popescu.

Trei puncte care cântăresc enorm în economia clasamentului, trei puncte care oferă băieților noștri un moral excelent înaintea următorului derby, de weekendul viitor, contra Petrolului. Bravo, băieți! Hai, Chindia! Mulțumim tuturor pentru că sunteți alături de noi!

FC Argeş:  Popescu – Oancea (Barbu 89′), Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Panait, Şerban – Năstăsie (cpt.)(R. Costin 80′), Buleică (Tofan 58′), Buhăescu

Rezerve neutilizate: Grecu – Vişa, Gheorghe, Florescu

Antrenor: Emil Săndoi

Chindia: Aioani – Martac, Şandru, Leca, Dumitraşcu (Raţă 63′) – Şerban (Mihaiu 58′), L. Mihai, Panait, Neguţ – Florea, Cherchez (cpt.)(Neicuţescu 77′)

Rezerve neutilizate: Popescu – Acasandrei, Dinu, Ioniţă

Antrenor: Viorel Moldovan

Sursă foto: Facebook FC Argeș

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*