July 20, 2019

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 08 – 14 aprilie 2019

În perioada 08 – 14 aprilie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 26 de evenimente: 7 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 3 incendii de vegetaţie, 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 7 acţiuni pentru asistenţă persoane şi o acţiune la alte situaţii de urgenţă (deblocare ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 215 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 4 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 10 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*