July 20, 2019

Liderul Partidei Romilor PRO Europa, Nicolae Păun: “Au existat 3 motive de demitere a lui Vasile Moise!”

Lipsa de echilibru, nefuncționarea Centrului Regional de Proiecte și Programe Comunitare și propagandă în favoarea PMP! Acestea au fost cele 3 motive de demitere a lui Vasile Moise din fruntea Organizației Județene Partida Romilor PRO Europa Dâmbovița, în opinia liderului național al Partidei Romilor, fostul deputat Nicolae Păun, prezent la Târgoviște, la reuniunea noului Comitet Director al Partidei Romilor PRO Europa Dâmbovița, prezidat de Tudorică Răducanu.

Sperăm că, într-o perioadă extrem de scurtă de timp, să putem să avem o formulă completă și să convocăm Adunarea Generală a Partidei Romilor PRO Europa. termenul maxim este de 20 septembrie, iar Adunarea Generală din luna septembrie va prezenta și lista persoanelor care vor candida pentru funcțiile din administrația publică locală, pentru consiliile locale și consiliile județene. Au existat 3 motive, care se înscriu în prevederile statutare, pentru care am fost nevoit să iau această decizie, de demitere a domnului Vasile Moise din funcția de președinte. De 2 ani de zile, aici, în Dâmbovița, unde noi am avut una dintre cele mai bune structuri organizatorice din țară, au început o serie de discuții care s-au lăsat cu amenințări. La început, pe domnul Vasile Moise, în calitate de președinte, că prieteni rămânem în continuare, l-am rugat să-și găsească echilibru, să se așeze la masă împreună cu toți colegii și să îngroape securea războiului. Eu am avut răbdare, i-am chemat la masa dialogului, și pe dl. Neluța, și pe dl. Moise, și pe dl. Răducanu și pe alți lideri, am încercat să fiu calm, să îi îndemn la pace, la liniște, le-am dat și un termen, dar degeaba. Al 2 – lea motiv, acest Centru în care ne aflăm, Centrul Regional de Proiecte și Programe Comunitare, s-a construit cu un scop. Aici să se întâmple o serie de activități care să vizeze comunitățile de romi … Nu se întâmplă nimic! Centrul s-a deteriorat, noi am plătit oamenii, am plătit utilitățile … sediul a fost închis, iar activitate nu există. Al 3-lea motiv de demitere este această dezordine ordonată de la Dâmbovița, când noi am fi trebuit să dezvoltăm proiecte pe Educație, pe Sănătate și pe Dezvoltare Comunitară. Domnul Vasile Moise și interesele dânsului se duceau către alte zone, către alt partid, către PMP -ul președintelui Traian Băsescu, adică să deturnezi electoratul prin acest mecanism. Nu este o informație, este o confirmare, domnul Vasile Moise s-a întâlnit ieri (nr – sâmbătă) cu liderii din teritoriu și le-a propus să se ducă la PMP, că vrea să dezvolte PMP“, a declarat Nicolae Păun – președinte Partida Romilor PRO Europa.

Eu aș vrea să vă mulțumesc pentru încrederea acordată și sper din toată inima ca Partida Romilor PRO Europa să redevină o formațiune politică importantă!“, a mărturisit Tudorică Răducanu – președinte Partida Romilor PRO Europa Dâmbovița.

foto miscareaderezistenta.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*