May 31, 2020

Hai cu promovarea! Ploaie de goluri pe Eugen Popescu! Chindia Târgoviște – CS Balotești 6-0

Chindia Târgoviște a reușit cea mai categorică victorie din actualul sezon al Ligii a II-a. Elevii lui Viorel Moldovan au câștigat cu un scor de tenis meciul disputat sâmbătă la prânz, pe stadionul Eugen Popescu, în compania celor de la CS Balotești. S-a terminat 6-0, după un joc privit pe viu de peste 3 mii de suporteri. 

Valentin Alexandru, în minutul 13, Liviu Mihai în minutele 25 și 37, Vadim Rață, în minutul 41, Cristi Cherchez, în minutul 61 și Mihai Neicuțescu în minutul 89 au fost cei care au înscris golurile acestei victorii fantastice reușită de echipa noastră. Chindia putea mări proporțiile scorului, însă elevii lui Moldovan nu au reușit să fructifice toate ocaziile avute la poarta lui Iordan. Totodată, tehnicianul târgoviștean a preferat să menajeze la meciul de astăzi câțiva jucători de bază, pentru a evita accidentările și acumularea de cartonașe, în vederea abordării meciului din etapa viitoare cu Pandurii.

În urma acestui succes, Chindia Târgoviște se apropie la doar un punct de liderul Clinceni, care a remizat la Timișoara, scor 2-2. Echipa noastră poate deveni lider în etapa următoare, în funcție de rezultatul de la Târgu-Jiu, dar și de deznodământul meciului dintre Academica și U Cluj, programat runda viitoare.

Meciul de la Pandurii se va disputa marți, 14 mai, ora 16, în direct pe Digi Sport și se anunță un test dificil pentru băieții noștri, dat fiind faptul că echipa pregătită de târgovișteanul Adrian Bogoi se luptă cu toate puterile să rămână în Liga a II-a.

Sunt foarte mulțumit cu aceste 3 puncte, am practicat un fotbal de calitate, am avut o foarte bună dinamică și mobilitate de la mijloc în sus. În prima repriză a fost impecabil, în a doua, la confortul acesta de 4 goluri, am mai scăzut din intensitate, dar tot am reușit să înscriem.”,  a spus Viorel Moldovan la finalul jocului.

Chindia: Aioani – Martac (72 Acasandrei), Șandru, C. Dinu, Dumitrașcu – Mihaiu, Novac, L. Mihai (58 Șerban), Rață – V. Alexandru (58 Cherchez), Neicuțescu. Antrenor: Viorel Moldovan.

Balotești: Iordan – Mitrache, Flămînzeanu, Marciuc, Voineag (21 Clătinici) – Fl. Niculae, Ghiță (41 Capotă), R. Mihai, G. Mihai – Neagu (46 Al. Stoica), V. Mihai. Antrenor: Marius Niță.

Sursa – afcchindiatargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*