November 27, 2020

ISJ Dâmbovița! Târgul de Oferte Educaționale ale Liceelor, la Muzeul de Istorie din Târgoviște

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița anunță  deschiderea Târgului de  Oferte Educaționale ale liceelor dâmbovițene, eveniment care va avea loc  marți, 14 mai 2019, la ora 11.00,  în holul Muzeului de Istorie din Târgoviște.

În această săptămână, elevii claselor a VIII-a sunt așteptați la târg pentru a cunoaște specificul unităților școlare și pentru a definitiva opțiunea de înscriere în liceu, căci  oferta educațională proiectată asigură viitorilor liceeni fundamentul unei inserții profesionale în funcție de aptitudini și formarea competențelor necesare secolul al XXI-lea.

Fiecare unitate de învățământ își va prezenta planul de școlarizare, specializările și numărul de locuri, oportunitățile de studiu și elementele de identitate, rezultatele și proiectele școlii.

Târgul de oferte educaționale organizat de I.Ș.J. Dâmbovița, devenit tradiție,  vine în întâmpinarea dorinței liceelor dâmbovițene de a-și promova oferta și a-și realiza planul de școlarizare conform cifrelor prognozate, dar și în intenția absolvenților de clasa a VIII-a  de a evalua opțiunile și a decide în acord cu abilitățile, valorile și interesele personale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*