August 23, 2019

Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb: “PSD reprezintă cel mai bine interesele României!”

Președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a participat, sâmbătă, 11 mai, la mitingul electoral organizat de PSD în municipiul Galați. Alături de miile de gălățeni prezenți la manifestare au fost: Liviu Dragnea – președintele PSD,  Viorica Dăncilă – premierul României, europarlamentarul Dan Nica – candidat PSD pentru un nou mandat, Carmen Avram – candidat PSD pentru alegerile europarlamentare, Olguța Vasilescu – vicepreședinte PSD, Codrin Ștefănescu -secretar general al PSD, Eugen Teodorovici – ministrul Finanțelor Publice, Radu Oprea – ministrul Mediului de Afaceri, Alexandru Petrescu – ministrul Comunicațiilor.
Voi sunteți forța PSD! Datorită vouă și a altor milioane de români, PSD a avut forța și priceperea de a duce România în NATO. Datorită vouă, PSD a avut forța și inteligența de a duce România în Uniunea Europeană. Datorită vouă și a milioanelor de români care au avut încredere în noi, în PSD, România a intrat pe un parcurs european ireversibil. 
PSD, noi suntem România! PSD reprezintă cel mai bine interesele României, în Europa și în lume. PSD are pentru România cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani și asta datorită unui lider cu viziune, un om care își iubește țara, președintele PSD, Liviu Dragnea.
Am venit în fața dumneavoastră cu fapte, nu cum face PNL și USR cu atacuri, cu violență, cu denigrare a României, cu minciuni. Noi după 2 ani de guvernare, cu președintele Liviu Dragnea, am dus România pe primele locuri în Europa la creștere economică, datorită muncii pe care fiecare dintre dumneavoastră o face. În fiecare zi, sunt create 412 de locuri de muncă. În 2 ani de guvernare, cu președintele Liviu Dragnea, România a redevenit grânarul Europei. După 2 ani de guvernare cu președintele Liviu Dragnea, România a ajuns în media europeană la absorbția de fonduri europene. 
PSD a realizat cea mai mare creștere a salariilor și nu ne vom opri aici. Pentru că noi vrem ca românii, care muncesc la fel de mult și la fel de bine ca restul europenilor, să aibă salariul pe care îl merită, să aibă salarii europene. 
Asta face Liviu Dragnea și PSD prin Programul de Guvernare. Reducem decalajele de dezvoltare, asigurăm alinierea salariilor la salariile europene. PSD niciodată nu va desființa salariul minim pe economie așa cum dorește PNL și USR. Aceeași PNL-iști și USR-iști care au votat împotriva propriei țări. Din cauza lor, din cauza PNL, din cauza USR, România nu este tratată egal la nivelul Uniunii Europene. 
Noi, echipa de parlamentari PSD, suntem oameni care ne iubim țara, care prețuim România și vă prețuim pe fiecare dintre dumneavoastră. Și ne vom bate ca România să fie o țară cu drepturi depline, ca România să fie la masa deciziilor europene, nu în anticameră. Vrem mai mult respect pentru România! Și cu dumneavoastră, pesediștii, români iubitori de țară, vom reuși! Vrem ca România să fie în Schengen, vrem mai mult respect pentru români. Dați-ne forța, așa cum ne-ați dat-o ca să ducem România în NATO și în Uniunea Europeană, dați-ne forța să trimitem adevărați patrioți în Parlamentul European, pentru că știm că România merită respect, că românii merită mai mult respect. Vom face ca vocile fiecăruia dintre dumneavoastră să se audă în Parlamentul European și în toată Europa. 
Votați, pe 26 mai, echipa PSD, pentru că astfel votați pentru România, pentru țara noastră pe care o iubim cu toții. PSD, Victorie!” a transmis președintele PSD Dâmbovița, de pe scena de la Galați.  Rovana Plumb deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*