September 23, 2019

Investitorii de la Super Mall, desant cu 6 elicoptere la Târgoviște

6 a fost numarul elicopterelor care au aterizat la Târgoviște, avându-i la bord pe investitorii de la Super Mall, investiție privată de zeci de milioane de euro pe o suprafață de peste 60.000 m2, în zona fostei Unități Militare de la Gară.

“Săptămâna trecută au venit investitorii la Târgoviște, cu 6 elicoptere. Investiția este una privată integral, de cateva zeci de milioane de euro pentru un orașel cu supermarket – uri, mii de angajați și zeci de posibilități de petrecere a timpului liber. Doar pentru instalarea unui cablu electric investitorii au plătit peste 1 milion de euro. Acum se lucrează din plin, sunt zeci de utilaje și zeci de angajați, iar lucrările vor fi finalizate la timp, astfel încât, în preajma sărbătorilor pascale de anul viitor, să putem să il inaugurăm. A fost dat semnalul investițiilor private în municipiul Târgoviște și pot să vă spun că alte 4-5 supermarket – uri vor fi deschise în perioada următoare după Super Mall.

Târgoviștea se va schimba radical odată cu finalizarea marilor investiții din infrastructura, rutieră sau educațională, transport public modern, iluminat public, spații verzi, stadion ș.a.m.d”, a declarat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*