September 23, 2019

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, atac la aleșii PNL: “N-au votat bugetul Chindiei!”

Când neobrăzarea bate rațiunea…

Înțeleg că PNL vrea să facă astăzi o conferință de presă undeva la stadion (sau ceva de genul). Eu mă bucur. Cred că acolo vor să-și ceară scuze târgoviștenilor pentru două porcării pe care le-au făcut:
– n-au votat bugetul municipiului pe anul 2019 și, implicit, bugetul Chindiei Târgoviște (au avut alte „priorități”);
– n-au votat proiectul de hotărâre prin care Municipiul Târgoviște a demarat procedura pentru obţinerea finanţării necesare reabilitării stadionului, respectiv contractarea unui împrumut.
Cred (sper) că despre asta va fi vorba în conferință. Altminteri, e ușor să faci opoziție cu limonada în gură, fără să te intereseze de nimic concret, fără să știi să citești un buget de venituri și cheltuieli, fără să știi să întocmești o propunere de proiect. Dar, măcar, poți ascunde asta fiind mai retras. Când vii și te afișezi ca cei din PNL, riști să-ți vadă tot orașul „știința” de carte. Orașul ăsta merită altceva decât episoade din astea de teatru politic în care ba echipa de fotbal, ba asfaltările de străzi, ba investițiile din școli și grădinițe sunt murdărite de unii și alții în goana lor isterică după voturi.
În loc de concluzie:
Lucrările la stadion vor incepe cel târziu in luna iulie.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*