October 15, 2019

Primarul Cristian Stan, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție!

Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgoviște, din județul Dâmbovița.
Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgoviște!
Stadionul va fi echipat cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga.
Încă ceva, pentru a da și un răspuns celor care au încercat (din fericire, au eșuat lamentabil) să se cațere pe acest subiect din lăcomie politică: e ușor să faci gălăgie, e ușor să stai la terase și să dai declarații și să spui că așa faci administrație. Mai greu e să vii cu soluții, să stai la masă și să-ți pui mintea la contribuție, să construiești ceva. Gargara e la îndemâna oricui, munca nu e pentru toți.
Repet, momentul de astăzi va rămâne unul de referință în cartea de istorie a fotbalului târgoviștean: 10 iulie 2019!

 

sursa facebook.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*