October 15, 2019

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, vizită în teren la Şcoala Gimnazială Prof. Paul Bănică

Am făcut o vizită în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare, întreținere și igienizare de la Scoală Gimnazială “Prof. Paul Bănică”, unitate de învățământ care, în contextul amplelor lucrări de modernizare, extindere și dotare aflate în plină desfășurare la Școala Gimnazială “Matei Basarab”, va găzdui și o parte dintre elevii acestei ultime instituții de învățământ, pe parcursul anului școlar viitor (clasa pregătitoare, clasa I, precum și clasele V-VIII).

Astfel, a fost înlocuit parchetul în 10 săli de clasă, au fost înlocuite 42 de uși, au fost înlocuite obiectele sanitare la 6 toalete, fiind amenajat și un grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, au fost făcute intervenții la instalația electrică, au fost realizate zugrăveli, etc.

Asigurăm atât părinții, cât și cadrele didactice, că au fost luate toate măsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit.

Mulțumesc conducerii celor 2 unități de învățământ, părinților și cadrelor didactice pentru disponibilitatea arătată față de situația relocarii temporare a copiilor.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgovişte

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*