June 5, 2020

Bănuiți de furt, identificați și reținuți de polițiști

Ieri, 10 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 55 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat

În sarcina acestora s-a reținut că, în noaptea de 2 spre 3 august a.c., ar fi sustras 105 m conductă metalică ce aparținea unei societăți comerciale.

Totodată, bănuiții au fost surprinși în flagrant în noaptea de 5 spre 6 august a.c., în timp ce ar fi încercat să sustragă conducta metalică.

Astăzi, 11 octombrie, cei în cauză vor fi prezentați instanței de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Un tânăr de 27 de ani, reținut de polițiștii din Moreni

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut un tânăr de 27 de ani, din localitatea Colibași, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie și tentativă la infracțiunea de viol.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 10 octombrie a.c., bănuitul ar fi deposedat persoana vătămată, prin acte de violență, de bani și 2 telefoane mobile. Totodată, acesta ar fi constrâns victima să întrețină relații sexuale cu el.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*