August 10, 2020

Cercetați sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

• La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat un bărbat de 26 de ani, din Cândești Vale, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Ulmi, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 32 de ani, i-ar fi încredințat acestuia autoturismul pentru a îl conduce.

Față de aceștia, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

• La data de 28 octombrie a.c., pe raza localității Târgoviște s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale.

Șoferul, un bărbat de 28 de ani, a părăsit locul producerii evenimentului rutier, ulterior fiind identificat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier.

Din cercetări a reieşit că bărbatul în timp conducea un autoturism, pe bulevardul Unirii, din Târgoviște, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o bordură și de treptele din fața Sălii Sporturilor.

De asemenea, cel în cauză avea dreptul de a conduce suspendat și se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*