August 4, 2020

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la 39 de evenimente și au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale.

Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii dâmbovițeni au acționat, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 39 de evenimente, dintre care 23 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 28 de infracţiuni, dintre care 14 au fost contra persoanei, 9 contra patrimoniului și 2 contra siguranței circulației pe drumurile publice.

De asemenea, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 120.655 de lei.

Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Exemple:

• Față de tânărul, de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în scop de folosință și de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

• Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 30 de ani, din județul Teleorman, în apropierea fondului de vânătoare de pe raza localității Conțești, având asupra lor doi acumulatori și câini din rasa ogar.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*