August 10, 2020

Polițiști și jandarmi din Germania, Finlanda, Italia și Olanda, reuniune la Centrul de Perfectionare Ochiuri – Dâmbovița

Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri – partener in cadrul unui proiect european

Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri a organizat în perioada 28 octombrie-01 noiembrie a.c., în Târgoviște, cea de-a treia reuniune a Comitetului Exerciții in cadrul Proiectului EUPCST(European Union Police and Civilian Service Training).

La această activitate au participat 6 persoane (poliție și jandarmerie) din România, Germania, Finlanda, Italia, Olanda. Din partea Jandarmeriei Române, a participat colonelul Victor MOLOIU, din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

EUPCST este un proiect finanțat de Uniunea Europeană care urmărește antrenarea în comun a serviciilor civile și a forțelor de poliție și jandarmerie înainte de a fi trimise în misiuni internaționale, pentru îmbunătățirea și uniformizarea procedurilor de lucru, precum și pentru cunoașterea și respectarea prevederilor legislației internaționale, în special în ceea ce privește drepturile omului și egalitatea de șanse.

Sursa-Jandarmeria Ochiuri Cppcj

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*