September 20, 2020

Brand-uri de prestigiu! Se deschide primul StripMall din judetul Dâmbovița, la Târgoviște

După ce, in 2017, a inaugurat prima Faza a Proiectului Cub Center, prin deschiderea magazinelor Jysk, Lems și Zoocenter, dezvoltatorul Ste&Co Imobiliare face ultimele pregătiri pentru Faza 2, care își va aștepta cumpărătorii în numai câteva zile.

Aducem pentru dumneavoastră, în premiera pe piața dâmbovițeană, nume de notorietate din Retail, Food și Servicii: Kik, Noriel, Jolidon, Zeka Fashion, Decathlon, Băcănia “ Bunicul Matei”, Juba Café, Pharmalife, Hyperclinica Medlife, Diniland Junior și binențeles, KFC, cu restaurant, terasă și linie de Drive – NON STOP.

Se împlinesc trei ani de eforturi susținute, dar, a meritat, acum, punând CUB peste CUB, exact ca într- un joc de lego, putem oferi publicului un mix comercial, atractiv pentru întreaga familie.

Mulțumind pentru încredere brandurilor prezente în Proiect, dar și tuturor celor implicați in realizarea lui,noi: Ste&Co Imobiliare, în calitate de Dezvoltator și Core Development R.E.  in calitate de Agent Închirieri, vă invitam cu mic, cu mare la deschiderea oficială a magazinelor Kik, Noriel, Queens- Jolidon, Zeka Fashion, Decathlon, Băcănia “ La Bunicul Matei”, Diniland Junior, din 14 Noiembrie ora 16.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*