August 8, 2020

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 04 – 10 noiembrie 2019

În perioada 04 – 10 noiembrie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 60 de evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 24 incendii de vegetaţie, 14 acţiuni pentru asigurare zonă, 11 acţiuni pentru asistenţă persoane, două acţiuni pentru descarcerarea unor persoane din autovehicule, o acţiune pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei (beci) şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 215 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat 17 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea/evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare secţii votare).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la secţii de votare din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă.
COMPARTIMENT
INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*