December 3, 2020

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Izvoarele, reținut de polițiști

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din localitatea Izvoarele, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Din cercetări a reieșit că, la data de 18 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Târgoviște, lăsat neasigurat, ulterior, fiind implicat într-un accident de circulație, pe raza localității Geangoești, soldat cu două victime.

De asemenea, tânărul ar fi condus autoturismul sustras, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar după producerea evenimentului rutier ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

Astăzi, 8 noiembrie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*