February 28, 2021

Polițiștii din Dâmbovița, în permanență la datorie pentru siguranța cetățenilor

La data de 17 ianuarie a.c., 293 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 35 de evenimente, dintre care 19 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 16 infracțiuni, dintre care 6 contra persoanei și 8 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 280 de sancțiuni contravenționale, au reținut 10 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

În intervalul orar 08:00-16:00, polițiștii de la Formațiunea Rutieră Moreni, în colaborare cu efective de la secția nr. 6 Poliție Rurală Moreni au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație produse în special pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul activităților din teren, polițiștii au controlat 67 de autovehicule, au legitimat 73 de persoane și au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 55.680 de lei.

Din totalul amenzilor, 63 au fost pentru încălcarea limitei legale de viteză.

Totodată, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*