April 14, 2021

Un târgoviștean, cercetat de polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un târgoviștean de 48 de ani nu ar fi depus pistolul de autoapărare și muniția deținută la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea valabilității permisului de armă.

Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, față de acesta a fost dispusă și măsura anulării dreptului de port și folosire a armelor neletale supuse autorizării.

Un dosar penal întocmit pe numele unui bărbat, din localitatea I.L.Caragiale

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din Moreni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 36 de ani, din localitatea I.L.Caragiale, care ar fi refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost implicat, în calitate de conducător auto, într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*