April 14, 2021

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan! Voi fi alături de fiecare organizație locală în parte!

Îi mulțumesc domnului președinte interimar al #PSD Marcel Ciolacu și domnului secretar general interimar al partidului Paul Stănescu, pentru că s-au aflat la #Târgovişte, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa din data de 19 ianuarie 2020, moment important, de resetare a organizaţiei noastre.

Le mulțumesc tuturor colegilor care au participat la această conferință extraordinară în calitate de delegați. Le mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Aşa funcţionează democrația. Este un element important al sistemului nostru de valori.

Îi asigur pe toți colegii din PSD Dâmbovița că am să fac tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă, pentru transparență, pentru asigurarea unui echilibru în organizaţia noastră.

Mărturisesc că am avut la Târgoviște o competiție electorală internă istorică. Pot afirma fără să greşeşc că, niciodată, în existența acestei organizaţii, nu am avut o confruntare așa de intensă şi democratică pentru funcțiile de președinte și președinte executiv. Democraţia a respirat liber, curat, prin toți porii.

Am dovedit ieri că suntem tari, că suntem consecvenți, dedicați acestui partid, dăruiți acestui județ și oamenilor care trăiesc aici şi care și-au pus speranțele de mai bine în PSD. Vă asigur că, împreună cu președintele executiv – Titus Corlățean, cu secretarul executiv – Cristian Daniel Stan, cu cei 17 vicepreședinți aleși, cu dumneavoastră toți, membri ai PSD Dâmboviţa, vom readuce organizaţia acolo unde îi este locul, în fruntea eșicherului politic dâmbovițean.

Ca preşedinte al PSD Dâmboviţa, voi fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, de fiecare comunitate, pentru a face lucruri bune pentru judeţul nostru. Dâmboviţenii şi-au pus întotdeauna speranţele de mai bine în Partidul Social Democrat şi trebuie să le demonstrăm că nu au greşit, că noi suntem cei care ne-am preocupat mereu de problemele acestui judeţ, că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să schimbăm lucrurile în bine.

Deputat Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*