April 12, 2021

Acţiuni de intervenţieşiactivităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţaînperioada20 – 26ianuarie 2020

În perioada 20 – 26 ianuarie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 109 de evenimente: 17 incendii la gospodăriile populaţiei(locuinţe, anexe gospodăreşti etc.),74 incendii de vegetație, 8 acţiuni pentru asigurare zonă,5 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 5 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două salvări animale și 3 deblocări de ușă).Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 221 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat 5 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea/evaluarea căilor de accesși intervenție) și 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

COMPARTIMENT
INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*