January 21, 2021

Exclusiv! Află cine s-a (mai) decis să candideze la funcția de Primar al Municipiului Târgoviște

A (mai) apărut un candidat la funcția de Primar al Municipiului Târgoviște, la alegerile locale care se vor desfășura la finele lunii mai 2020. Este vorba despre un Security Manager, ex – salariat MAI, fost independent și care s-a înregimentat din punct de vedere politic la Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN) prezidată de Catalin Ivan (ex europarlamentar PSD). Florin Cristian Bobeică vrea să câștige Primăria Târgoviște cu sprijinul membrilor și simpatizanților ADN! Și nu numai!

Deocamdată, cerți sunt doar 2 candidați pentru fotoliul de primar al Târgoviștei: Daniel Cristian Stan (PSD), actualul primar, și Florin Cristian Bobeică (ADN). Rămâne de văzut pe cine va arunca în lupta PNL, USR și PMP …

“Asa cum v-am spus, niciodată nu voi face parte dintr-un partid care a participat la distrugerea țării după 1989. Am fost curtat in permanenta de astfel de persoane îndoielnice. Am ales după o vorba din strabuni: DECAT CODAS LA ORAS, MAI BINE-N SATUL TAU FRUNTAS.
Am acceptat după multe ore și zile de cugetare sa particip din partea ADN – Alternativa Pentru Demnitate Nationala, la funcția de primar al municipiului Târgoviște. Va astept pe toți cei care ma cunoasteti alături de mine și ADN in lupta noastră pentru o Târgoviște fără PENALI!
Dumnezeu sa ne ajute!!!“, a mărturisit Florin Cristian Bobeică – candidat ADN la funcția de Primar al Targovistei.

Foto jos – Florin Cristian Bobeică (Președinte ADN Târgoviște), Florin Toader (Președinte ADN Regional) și Mihai Romulus Alecu (Președinte ADN Dâmbovița).

sursa foto wikipedia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*