December 6, 2020

USR Dâmbovița! 12 Membri, la Team Bulding și Work – Shopuri de pregătire a campaniei electorale

Team Building și work-shopuri în scopul pregătirii campaniei și participării la administrarea localităților țării.

12 membri ai USR filiala Dâmbovița au participat weekend-ul trecut la Sibiu, la Team Building-ul anual al USR.
La întâlnire au participat circa 700 de membri USR din țară și din diaspora. Programul a fost variat, participanții având de ales din peste 20 de ateliere din domenii diverse:
– Rigori de finanțare a partidelor politice și a campaniei electorale pentru alegerile locale, instruire oferită de reprezentanți AEP
– O țară ca afară – Dezvoltarea localităților cu fonduri și guvernanță europene, curs susținut de Cristian Ghinea & Vlad Botoș, europarlamentari USR PLUS, Renew Europe
– La taifas cu Președintele USR Dan Barna & Moise Guran
– Liberalism from classic to modern. Best practices on the evolution of liberal parties, speakers: Henrik Bach Mortensen, VP, ALDE Europe (DK); Gelencsér Ferenc, Momentum (HU); Raimar Wagner (FNF).

Socializarea și pregătirea profesională a membrilor USR a fost închisă duminică, printr-o ședință plenară în care s-au rezumat experiențele celor două zile și s-a vizitat orașul Sibiu, un model de dezvoltare urbană.

Mulțumiri colegilor de la USR Sibiu care au făcut posibil evenimentul și celor din USR Diaspora care au zburat mii de kilometri pentru a fi alături de noi. Apreciem efortul voluntarilor USR care au asigurat toată logistica necesară.

P.S. transportul, cazarea și celelalte costuri de organizare au fost achitate de fiecare participant.

Sursa- USR Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*