April 12, 2021

Liderul PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu! PSD este, astăzi, un partid politic izolat!

Primesc diferite mesaje și telefoane (de la foști colegi din PSD, unii care și-au amintit acum, brusc, de mine), mai aflu că sunt primari care tot scriu pe grupurile interne ale PSD Dâmbovița despre cum ar trebui să mă comport eu sau alți parlamentari PRO la moțiunea de mâine.

Sigur, am și acum gustul amar al faptului că unii dintre cei care caută azi să-mi traseze mie direcții, erau primii care mă înjurau la Rovana „Pauker” Plumb după ce m-a exclus Dragnea din partid, iar clanul luase în stăpânire Organizația Dâmbovița. Lor nu le sunt dator cu abolut NIMIC!

Pentru ceilalți primari și social-democrați de bună credință, am, însă, câteva întrebări punctuale:

❓ Realizează că, la anticipate, acum, în vară, PSD ia un scor de 23-25% și va deveni un partid „regional”, cu majoritatea parlamentarilor din zonele Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova? / Va rezista partidul în condițiile astea, cu JUMĂTATE DIN NR DE PARLAMENTARI de astăzi?
❓ Au luat în calcul faptul că, în situația anticipatelor, alegerile parlamentare din 2024 vor avea loc tot în luna iunie? Tot cu Iohannis în funcție? Și că tot el va desemna premierul și va determina constituirea unei noi majorități, cu riscul excluderii (din nou) a PSD de la guvernare? / Rezistă PSD până în 2028?
❓ Au luat în calcul dacă organizarea concomitentă a alegerilor locale cu cele parlamentare nu va genera un cost electoral pentru candidații la primării, prin asocierea cu votul politic (de la parlamentare), în sensul că „omul” va fi tras în jos de partid?
❓ Au înțeles că PSD este, astăzi, un partid politic izolat și că singura variantă de aliat pe termen lung, compatibil și capabil pentru o reînnoire a Stângii, este PRO ROMÂNIA?

Aștept și eu răspunsuri. Și mai spun o dată: eu nu am plecat din PSD, am fost dat afară pentru că am spus niște adevăruri (confirmate 100% în ultimul an) / eu nu am trădat PSD, ci PSD a trădat, prin câțiva lideri toxici, interesele celor care au votat acest partid. Așadar, nu am nicio obligație, alta decât a fi suficient de înțelept și matur pentru anii care urmează. Cine vrea să înțeleagă, înțelege!

Senator Adrian Țuțuianu – Președinte PRO România Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*