February 26, 2021

Președintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu! PSD și PNL au aruncat țara în haos!

PSD şi PNL au aruncat ţara în haos. Să nu se mire nimeni dacă, 2021, va fi un an economic şi social extrem de dificil pentru România.

Vom plăti cu toţii iresponsabilitatea PSD şi PNL din această perioadă.
Iohannis şi PNL îşi văd visul cu ochii: se creează premisele unor alegeri parlamentare anticipate. În egală măsură însă, baronii locali ai PSD au primit un colac de salvare.

PNL se înşală dacă îşi imaginează că, având Guvernul demis, nu tot ei vor deconta problemele guvernării cât timp Orban rămâne interimar la Palatul Victoria.
De partea cealaltă, Ciolacu câştigă un partid (baronii locali îl vor vota şef al PSD), dar garantează minimum patru ani de Opoziţie.

Având în vedere că Iohannis va fi Preşedinte şi în 2024 când vor avea loc parlamentarele (dacă acestea se devansează), se prea poate ca PSD să se fi „pricopsit” cu două cicluri electorale în Opoziţie.
Mobilizarea de stână a parlamentarilor PSD este absolut ilogică din perspectiva intereselor proprii ale parlamentarilor săi.
•Ponta a semnat decesul ProRomânia. Va ateriza, foarte probabil, în scurt timp, la bază. El şi Ciolacu mai aveau puţin şi se pupau şi pe gură.

•UDMR a dovedit încă o dată că este format din PSD-işti vorbitori de maghiară.

•Drumul înainte cel mai corect ar putea fi reprezentat de un nou Guvern cu o durată de viaţă clar delimitată şi cu mandatul organizării alegerilor parlamentare.

Mingea este în terenul Preşedintelui legitim şi clar ales în urmă cu câteva luni. Importantă este celeritatea – să decidă ce trebuie făcut şi s-o facă repede.

Liliana Nițu – Președinte PMP Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*