February 25, 2021

Volei Feminin – Junioare! Echipa CSS Târgoviște, calificată la Turneul Semifinal al Campionatului Național

Echipa de volei speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a reușit calificarea la turneul semifinal al Campionatului Național.

Frumoasa performanță a fost realizată la sfârșitul săptămânii trecute, după încheierea celui de-al treilea turneu de calificare din cadrul fazei I, găzduit de Sala CSȘ din Târgoviște. În turneul cu numărul 3, CSȘ a arătat din nou la înălțime și a câștigat toate meciurile cu 3-0, la fel ca în primele două turnee.

Astfel, în zilele de 31 ianuarie și 1 februarie, echipa antrenată de Ioan Atanasiu a trecut, pe rând, LPS Viitorul Pitești, ACS Extrem Pitești și CS Dacia Mioveni.

În sezonul actual, CSȘ Târgoviște face parte din grupa F a Campionatului Național. Formația de speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște va evolua în ultimul turneu de calificare din faza I a Campionatului Național, la Mioveni, în perioada 29 februarie – 1 martie.

Lotul de jucătoare al echipei CSȘ Târgoviște: Andrada Dumitrescu, Andreea Neagu, Andrada Voicu, Raluca Puică, Ana Maria Marinescu, Ema Gâdiuță Trifan, Ariadna Băncilă, Andra Stoicescu, Diana Ropotan, Ștefania Neagu, Ioana Petrescu, Melissa Șotîngeanu, Mara Dumitriu.

Sursa- Asociaţia Judeţeană de Volei Dâmboviţa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*