April 14, 2021

Karate – CS Târgoviște! Elevii lui Ionuț Munteanu, la Campionatul Județean de Karate

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște se pregătesc pentru prima competiție oficială din acest an. Duminică, sportivii antrenați de Ionuț Munteanu vor intra în focurile Campionatului Județean de Karate, concurs găzduit de sala de sport a Școlii Gimnaziale “Prof. Paul Bănică” din Târgoviște.

Delegația clubului nostru va cuprinde pentru acest concurs un lot format din zece sportivi. Competiția va fi dedicată copiilor, minicadeților, cadeților și juniorilor, iar stilurile de luptă vor fi kata și kumite individual.

Competiția se anunță a fi una destul de încinsă, atâta timp cât va reprezenta criteriu de selecție pentru Campionatul Național, programat în luna martie, la Izvorani.

Alte concursuri la care vor lua parte karateka de la CS Târgoviște în această lună vor fi Campionatul European de Karate Shotokan și Transylvania Open, găzduite de orașul Oradea, în perioada 21-23 februarie.

Pe de altă parte, la începutul lunii februarie, Ionuț Munteanu a participat la Izvorani, la un curs de perfecționare pentru antrenori și arbitri, coordonat de Javier Escalante. Tot la acest curs au fost prezenți și cei mai reprezentativi karateka ai clubului nostru.

Sursa- cstargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*