March 1, 2021

Liderul forțelor naționaliste, Silviu Crăescu, acuză! Pentru politicienii români aflați la guvernare, interesul național se află pe ultimul loc!

Liderul forțelor naționaliste din România, Silviu Crăescu – Președintele Partidului Dreapta Republicană și Președinte Fondator al Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării (National Academy of Security and Defense Planning), specialist în intelligence, cu pregătire diplomatică internațională și expertiză în domeniul securității și informațiilor, certificată la nivel euroatlantic, îi acuză pe politicienii români aflați la guvernare că nu (mai) sunt preocupați de interesul național. În contextul actualei crize politice, președintele PDR îi solicită Avocatului Poporului să sesizeze de urgență CCR în ceea ce privește OUG care schimbă regulile electorale în timpul competiției.

“România, interesul național și NeoDemocrația marxistă reformatoare de Palat

Din păcate pentru politicienii români aflați la guvernare, interesul național se află pe ultimul loc.

Politicienii au uitat că toată campania electorală doar pe baza interesului national și-au făcut-o în ultimii 30 de ani.

Jocul de putere a celor trei secții ale securității statului, ce s-au predat prin colaborare Occidentului perfid, pentru un mic tain, a adus societatea românească, într-o stare agravantă, atât cu alegerea președinților, cât și cu dărâmarea guvernelor de dreapta sau de stânga, pe care tot ele le-au înscăunat cu impostori șantajabili și acoperiți și asta face mai vizibil și revoltător interesul partinic al celor trei secții ale securității in detrimentul interesului public și național.

De aceea, noi, ca partid politic suveranist, considerăm că poate ar fi corect ca în Constituția României, să se introducă un articol care să prevadă expres că in orice acțiune a secțiilor securității și a guvernelor, ce au rolul de administrator, trebuie să primeze fără echivoc interesul public și național, altfel actiunile nefiind constituționale.

Este inacceptabil, ca administrator al țării, să aprobi 25 de ordonanțe de urgență într-o noapte ca mafioții și niciuna să nu fie pentru ridicarea nivelului de trai sau anularea pensiilor speciale ori impozitarea lor progresivă, plus iertarea obligației de plată stabilită printr-o sentintă dată de Înalta Curte de Casatie și Justiție, a două entități bancare (pușculită) de aproximativ 300.000.000 de euro și mascarea cu alte OUG-uri pe genunchi semnate, a lipsei posibile din bugetul guvernului a sumei de 1.000.000.000 de euro plătiți pentru dobânzi, plus cateva miliarde pentru superînarmare pe timp de pace, toate asumate în fața forului legislativ încă nedizolvat al Republicii – asta înseamnă să fii ca si guvern neoliberal progresist reformator în aceeași dreaptă mizerie politică cu centrul și stânga intereselor ostile și oculte împotriva propriului interes național și a românilor care l-au votat!

Românii au nevoie în Parlament, acum mai mult ca oricând de politicieni patrioți naționaliști suveraniști si mai apoi de armata de “umbre” si “fantome” acoperite care să lucreze pentru suveranitatea României!

Din nefericire, ca om politic, Lider nationalist legitim, constat faptul că inginerii sociali de Palat au trecut la un nou nivel exceptional …nivelul american CPA… – ….

Inginerii sociali pot crea Crize Politice Artificiale – excepționale prin inițirea de către guvern, a mai multor OUG fără urgență, știind că nu au la “un ordin noaptea” majoritate parlamentară…deoarece multi parlamentarii sunt practic detașați politic dintr-un partid in altul…cu sau fără protocoale secrete!

In opinia mea căderea guvernului liberal progresist Orban1, a fost programată pas cu pas de către agenda politică externă a unui Președinte iresponsabil.

Terorismul de stat poate fi ușor interpretat de oricine, atunci când Președintele și premierul demisionar crează in urma unei înțelegeri tainice o Criză Politică Artificială – exceptională, ce are drept scop dizolvarea Parlamentului României pentru interesul unui partid parlamentar sau a altor entități bancare, statale sau oculte.

De unde știm că a existat un joc oficial dincolo de zvonuri sau știrile de presă…e simplu!

Desemnarea de către Președinte ROMÂNIEI in mod discreționar drept candidat de premier al României a aceluiași Prim ministru care a dovedit după 3 luni de mandat politic, că este un guvern iresponsabil plin de impostură, interese și fumuri și căruia prin moțiunea de cenzură inițiată de opoziție+, Parlamentul României i-a retras sprijinul politic tocmai cu voturile partidului aflat la guvernare, fapt ce ridică grave probleme: una de moralitate și una de constituționalitate.

Decizie injustă a Președintelui Romaniei – Dl. KWJ impus la ultimele alegeri de cele trei secții ale securității (SRI, SIE, STS) prin alegeri dirijate, cu siguranță va fi atacată de Avocatul Poporului – Renate Weber și astfel va ajunge pe masa Curții Constituționale a României sub forma unui grav conflict juridic de natură constituțională.

Deci totul a fost un circ!

Niciun parlamentar oricât ar sta, ca soldat loial în rândul partidului său, nu va dori alegeri electorale anticipate. Fiecare dorește mandat întreg pentru că știe, faptul că peste jumătate dintre ei nu vor mai apărea pe listele cu candidaturi la alegerile parlamentare viitoare.

Premierul Orban poreclit acum in batjocura de românii #rezist pe care i-a mințit cu anularea in termen de 30 de zile a pensiilor speciale – Greu de ucis2 , Orban nu a fost demis (concediat pentru tratament) de către o majoritate parlamentara conform voturilor a PSD, UDMR, ProRomânia, USR și PNL ci, constitutional, a fost demis de către intregul Parlament.

Președintele care și-a dorit un guvern al lui reformator, deși a fost speriat de reevaluarea sa de către secțiile active ale securității care l-au înscăunat pentru pensii speciale la Cotroceni, conform unor surse de incredere, acum fără aliați în câmpul tactic din țară, înafară de progresistul Partid NeoMarxist Liberal, în loc să bată in retragere, face arbitrar o propunere societății românești și riscă totul, tot cu premierul demis, căci așa ar fi desemnat pe Maior 2- Remus Pricopie omul acceptat de americani.

Președintele mediator dacă respecta principiul matematic al votului si loialității constituționale il desemna pe Maior2..alintat si Micul Prinț

Micul Prinț – de sacrificiu fiind propunerea noii majorități politice care a intrunit prin căderea guvernului marionetă prezidențială, o majoritate virtuală inainte de alegeri în Parlament.

PSD cu aliații lor au căzut in capcana anticipatelor…si si-au sacrificat politic candidatul.

Președintele rănit in orgoliu fără soluții, in final, se pare că a cerut ajutorul inginerilor sociali de pe vremea lui Basescu, care deși ieșiți un timp din decorul.politicii, l-au sfătuit să iasă din stare de șoc de la aflarea veștii căderii guvernului său prin desemnări de Prim miniștrii în bataie de joc – și astfel să aibă practic in mâini, oricând dorește “tăcerea sa”, dizolvarea Parlamentului României.

Werner pas cu pas se transformă in Băsescu2. Posibil ii este și angajat la cum decurg lucrurile in România…PDL = PNL și PMP la guvernare.

Ca analist, am cercetat și pot asigura cetățenii români care suferă enorm în urma imposturii din politica românească si a deciziilor ultimului guvern aventurier, pro orice nu este românesc, ce a destabilizat țara, că orice ar încerca “teroriștii din politică”, nu asta le va permite Constituția României.

Curtea Constitutională a ROMÂNIEI, deja a stabilit atributiile, responsabilitățile și limitele in care Președintele în exercițiu al Republicii România poate acționa “butoanele legale” in procedura desemnării unui nou candidat pentru funcția de prim ministru, în locul celui demis (concediat) de Parlament prin jocul democratic al moțiunii de cenzură.

Președintele României , Nu are nicidecum un drept de opțiune arbitrar.

Prin Decizia nr. 80/2014 judecătorii Curții Constitutionale au stabilit cu valoare de principiu că”

“Președintele României, neputând avea rol de decident în această procedură, nici de reformator, ci doar de arbitru și mediator între toate forțele politice, el are doar competența de a desemna drept candidat pe reprezentantul propus de alianța politică sau partidul politic care deține majoritatea absolută a mandatelor parlamentare sau, în cazul în care nu există o asemenea majoritate, pe reprezentantul propus de alianța politică sau partidul politic care poate asigura susținerea parlamentară necesară obținerii votului de încredere al Parlamentului.” ( par. 319)

Aceasta înseamna că este neconstituțională desemnarea unei persoane care nu prezintă o virtuală majoritate parlamentară ori a unui candidat propus doar “la mișto:” pentru a fi respins garantat de Parlament.

Presedintele mediator, nu jucător, are doar 2 opțiuni sigure: reprezentantul majoritatii absolute sau, dacă nu există, reprezentantul cu dosar verificat care are o majoritate parlamentară în spate. Desemnarea unui candidat doar pentru a fi respins, astfel încât președintele, să poată forța dizolvarea parlamentului ales legitim, este un act anticonstitutional (vădit neconstitutional). Prin acest gest Președintele in funcție vădește o încălcare gravă a obligației de respect față de ordine si lege și fată de Constitutia României si o atitudine obligatoriu deîndată sancționabilă prin initierea actului deîndată de suspendare de către noua majoritate politică virtuală din Parlamentul României.

Un conflict juridic de natura constituțională adus de Avocatul Poporului pe masa CCR va bloca negreșit strategia Palatului Cotroceni pentru dizolvarea Parlamentului si stoparea demersurilor pentru alegeri anticipate.

Astfel terorismul de stat poate fi usor definit prin crearea unei situații de Criză Politică Artificială – exceptionale pentru dizolvarii Parlamentului.

Într-o Românie normală, dizolvarea Parlamentului, nu poate fi programată pas cu pas de la Cotroceni, ci trebuie să fie ultima variantă de avarie, pentru o criză politică reală, creată natural de o neînțelegere totală privind politicile partidelor… neprovocată de Președinte asociat cu primul ministru, consiliați de acoperiți inginerii sociali pe ștate de plată externe.

Ca partid politic suveranist, neparlamentar, vom solicita Avocatului Poporului, respectiv doamnei Renate Weber, să sesizeze imediat Curtea Constituțională a României, în legătură cu ultima Ordonanța de Urgență a Guvernului demis al României, pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate – înainte de termenul anunțat din noiembrie 2020, fapt care schimbă total regulile electorale in timpul desfășurării competiției electorale.

Această nejustificată OUG aprobată noaptea ca hoții sau mafioții prevede, printre altele, posibilitatea votării de către cetățenii români cu drept de vot la orice secție electorală din țară sau din afara granițelor, indiferent de domiciliu, dar și dublarea numărului de parlamentari români în Diasporă, fiind ușor astfel de fraudat alegerile parlamentare si bararea accederii in Parlamebt a partidelor naționaliste.

În această situație de delict constituțional, pentru un partid tânăr, patriotic, naționalist, suveranist, aflat în construcție, practic această OUG ii barează calea către lupta politică legitimă și dorită de filonul dur naționalist de a accede în Parlamentul Republicii România pentru salvgardarea Suveranității!.

În aceiași situație a atacului prin terorism politic ff neplăcută se află mai multe partide mici neparlamentare patriotice care nu vor avea timpul necesar, nici măcar să construiască deîndată, o alianță legală cu alte partide politice, pentru a participa în alegerile locale și parlamentare din 2020.

Indiferent de momentul alegerilor, mi-aș dori un parlament curat cu oameni raționali, cu oameni conștienți că sunt in slujba țării, a poporului. Si daca DA, atunci sa facem împreună tot ce e legal și constitutional, să scăpam de acest Președinte dictator reformator altfel, multe piedici o să mai pună României impreună cu stăpânii lui; pe care o cangrenează, o otrăvește, până o paralizează cu veninul său politic.

Uniti suntem invincibili!”

Silviu Crăescu

Președinte

Partidul Dreapta Republicană

Partid legitim – Lider al filonului dur nationalist

Cine este Silviu Craescu ?!

Silviu Crăescu este un specialist în intelligence, cu pregătire diplomatică internațională și expertiză în domeniul securității și informațiilor, certificată la nivel euroatlantic.

Este diplomat și specialist în domeniul culturii de securitate. Profesionist cu experiență în optimizarea managementului organizațional și administrativ, în protocol de stat, a organizat desfășurarea specială a evenimentelor, managementul planificării apărării pentru situații speciale și securitate societală, securitate națională și privată.

Silviu Crăescu a fost evidențiat în Revista de elită a Marinei Militare Americane ca artizan al unei instituții de nivelul STRATFOR, având misiunea de a oferi societății românești și internaționale soluții de evaluare de risc, de prevenție, de formare și de luptă cu efectele unor dezastre naturale, împotriva unor amenințări sau acțiuni ostile, precum și studii de securitate în mai toate domeniile de activitate ale unei societăți moderne, ca reacție la nevoia de liniște, siguranță, protecție, etc.

Competențe: senior economist, consultant politic, senior analist militar internațional, operator/colector de informații OSINT-HUMINT, consultant de securitate privată și rezidențială, specialist evaluator de risc în securitate și sănătate în muncă, specialist în protecție fizică, expert în apărare și securitate națională.

Carieră specializată în organizarea și gestionarea instituțiilor de apărare națională și de informații, ISTAR CC (informații, supraveghere, achiziții de ținte și recunoaștere – coordonare celule de informații), rolul și politica privind instituțiile de informații în guvern, studiul comparativ al instituțiilor de informații și concepte de formare, cultura de securitate, consultanță în domeniul securității și apărării, inteligență analitică și metodologie, agenții de informații și securitate cibernetică, informații profesionalizate, standarde și doctrină militară NATO.

Educație: cursant al Școlii NATO din Obergammen, Germania, și în cadrul Colegiului NATO din Roma, Italia; multiple cursuri militare individuale și civile; alte cursuri internaționale de pregătire operațională de implementarea legii; cursuri speciale în domeniul intervențiilor de urgență în caz de crize sau acțiuni ostile, contrainformații și spionaj militar, civil și industrial, atât în cadrul Departamentului Apărării, cât și în țări ca Belgia, Elveția și Brazilia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*