June 16, 2021

Scrisoare deschisă adresată Președintelui României! Alternativa Dreaptă vrea aderarea la Alianța Internațională pentru Libertate Religioasă

Scrisoare deschisă, adresată Președintelui României, Dl. Klaus Iohannis, cu privire la aderarea României la Alianța Internațională pentru Libertate Religioasă.

“Către Președinția României

Excelenței Sale, Domnului Președinte Klaus Iohannis

Stimate Domnule Președinte,

Alternativa Dreaptă vă solicită respectuos să luați în considerare aderarea României la Alianța Internațională pentru Libertate Religioasă, organism înființat recent la inițiativa Statelor Unite ale Americii, care numără deja 27 de state membre.

Alianța militează împotriva persecuțiilor religioase în lume.

„Împreună, spunem că libertatea religiei sau a credinței nu este doar un ideal occidental, ci cu adevărat reprezintă baza tuturor societăților”, declara recent secretarul de stat american, Mike Pompeo, la o cină organizată de Departamentul de Stat al SUA, cu ocazia lansării Alianței.

România, ca țară privilegiată din perspectiva Parteneriatului Strategic cu SUA, nu poate ignora această inițiativă americană, mai ales în contextul european actual, dominat de încercarea de relativizare identitara a țărilor Europei Unite.

Până în acest moment, 27 de țări au devenit membre ale IRFA (International Religious Freedom Alliance), însă nici o țară care promovează instituțional corectitudinea politică și marxismul cultural nu este membră.

Sperăm ca Excelența Voastră să decideți, în virtutea prerogativelor constituționale, aderarea României la acest organism internațional atât de necesar în lupta împotriva oricăror derapaje și abuzuri motivate religios.

Lista țărilor membre:

Albania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Columbia, Croația, Republica Cehă, Estonia, Gambia, Georgia, Grecia, Ungaria, Israel, Letonia, Lituania, Malta, Olanda, Polonia, Senegal, Slovacia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Togo, Ucraina și Regatul Unit al Marii Britanii.

Cu stimă,

Partidul Alternativa Dreaptă

Co-președinte, Adela Mîrza
Co-presedinte, Traian Rînja”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*