April 12, 2021

Exclusiv! PNL se face (iar) de râs! Deputat – Traseist politic din Sălaj, teleportat la Dâmbovița

PNL Dâmbovița continuă să se facă de râs! După ce au pus umărul vârtos la auto – debarcarea lui Marius Caravețeanu (primarul Orașului Răcari, dâmbovițean get – beget) din fruntea PNL Dâmbovița, liderii liberali locali, neavând curajul asumării responsabilității conducerii Organizației Județene, l-au instalat rapid pe ploieșteanul Virgil Guran în funcția de Președinte, care nu mai avea loc la Prahova de Roberta Anastase (ex-PDL).

Iar importul de lideri nu s-a oprit aici! Din păcate! Nu era de-ajuns un lider din Prahova, ce să vezi, hai să luăm unul și de la Sălaj! Și nu (pe) oricine, un notoriu traseist politic!

Deputatul Liviu – Ioan Balint, deputat de Sălaj (secretarul Comisiei de Sănătate), ales în Camera Deputaților în iunie 2017 pe listele PMP, transferat la PSD (septembrie 2017 – august 2019), transferat la PRO România (august 2019 – ianuarie 2020), în sfârșit, plantat la PNL din ianuarie 2020 și teleportat la PNL Dâmbovița din februarie 2020 în funcția de Prim Vicepreședinte, dar și, atenție, viitor deputat.

De altfel, deputatul de Salaj, Liviu – Ioan Balint (ex-PMP, PSD, PRO România), a și fost prezentat în ședința Biroului Permanent Județean al PNL Dâmbovița, majoritatea liberalilor privind cu îngrijorare desantul parașutistului sălăjean la Târgoviște, în condițiile în care mai mulți lideri PNL țintesc un loc eligibil pe listele de candidați la alegerile parlamentare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*