April 12, 2021

MiniVolei – CSS Târgoviște! Trupa lui Ioan Atanasiu, calificată la Turneul Semifinal al Campionatului Național

Sezon foarte bun pentru echipa feminină de minivolei a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

Formația antrenată de Ioan Atanasiu s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național – Divizia minivolei. Urcarea în noua fază a competiției a survenit după ce în prima parte a campionatului CSȘ a obținut maximum de puncte în seria C (36).

Rând pe rând, pe durata celor patru turnee disputate, trupa lui Atanasiu a bifat numai victorii pe linie, învingând orice adversar care i-a ieșit în cale, cu scorul de 3-0.

Din seria C, alături de CSȘ Târgoviște, au mai făcut parte CSM Ploiești, CSȘ Buzău și CSM Râmnicu Sărat. CSȘ Târgoviște vizează cucerirea unei medalii la finalul sezonului. “Păstrăm șanse foarte mari de a cuceri o medalie în acest sezon. Echipa este omogenă și dornică de victorii. Până acum, fetele au arătat excelent. Au potențial de a se lupta pentru medalia de aur”, ne-a declarat antrenorul Ioan Atanasiu.

CSȘ Târgoviște va evolua la turneul semifinal în perioada 14-15 martie.

Lotul echipei târgoviștene este format în actualul sezon din următoarele jucătoare: Raluca Puică, Ema Gâdiuță Trifan, Ana Maria Marinescu, Ștefania Neagu, Raisa Rotaru, Alexandra Mitroiu, Ana Maria Atanasiu, Ilinca Bușu, Antonia Chivulescu, Ruxandra Vlad și Ștefania Toma.

Sursa: ajvdambovita.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*