April 12, 2021

Ex-primarul interimar al Târgoviștei, Ciprian Prisăcaru, despre ipocrizia PNL! Dubla măsura se vede din cer și ea va fi platită cât de curând!

Sincer, cu onestitate, cum credeți că ar fi fost tratat PSD dacă făcea în 3 luni ce a făcut Guvernul Orban?

Ce s-ar fi întâmplat dacă un ministru PSD al Sănătății era și angajat al unei clinici private și dădea un ordin de ministru prin care clinica să fie favorizată la distribuția de bani publici? Sau dacă primea prin mail directive de la “prietenii” privați despre cum să arate proiectele legislative? Sau dacă mințea cu nerușinare că lucrează pe o sumă modică și doar în week-end, în timp ce el era plătit cu 20.000 lei și avea programări la mijlocul săptămânii?

Ce s-ar fi întâmplat dacă un viceprim-ministru PSD spunea că ne culcăm seara și ne trezim morți dimineața?

Ce s-ar fi întâmplat dacă ministrul-grindă era de la PSD și nu un sponsor generos al PNL?

Ce s-ar fi întâmplat daca un prim-ministru PSD ar fi refuzat, pur și simplu, să aplice o lege de mărire a alocațiilor pentru copii? O lege, rețineți!!!

Ce s-ar fi întâmplat daca un guvern PSD dădea 25 de ordonanțe într-o noapte?

Ce s-ar fi întâmplat în toate cazurile astea? Era tragedie, era nebunie, ieșeau activiștii în stradă, înjurau pe facebook, proferau blesteme la adresa PSD. Acum, însă, totul pare permis și gălăgioșii de altădată sunt ocupați cu alte treburi. Dubla măsură se vede din cer și ea va fi plătită cât de curând.

Ciprian Prisacaru – ex primar interimar al Târgoviștei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*