March 1, 2021

Karate – CS Târgoviște! Elevii lui Ionuț Munteanu, 12 medalii cucerite la Campionatul Județean

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat la înălțime prima competiție din acest an. Duminică, la Campionatul Județean de Karate, găzduit de Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Paul Bănică” din Târgoviște, sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au obținut un total de 12 medalii.

Dintre karateka clubului nostru care au intrat în posesia aurului au fost Damian Petrescu (kata juniori), Vlăduț Mocanu (kumite open cadeți) și Ștefania Huiu (kumite minicadeți, cat. +50 kg).

Dintre elevii lui Ionut Munteanu care au cucerit medalii de argint au fost Robert Merda (kata juniori), Timeea Moraru (kumite juniori open), Răzvan Stanciu (kata cadeți) și Lorelley Andrei (kumite open cadeți).

În schimb, bronzul a fost adjudecat de Damian Petrescu (kumite open juniori), Adrian Drăguș (kumite open juniori), Lorelley Andrei (kata cadeți), Ana Maria Bălan (kata cadeți) și Ștefania Huiu (kata minicadeți).

La ediția din acest an a concursului, secția de karate a Clubului Sportiv Târgoviște a participat cu un lot format din zece sportivi (patru juniori, cinci cadeți și un minicadet). Competiția a fost dedicată copiilor, minicadeților, cadeților și juniorilor, iar probele de luptă au fost de kata și kumite individual.

Scopul competiției a constat în verificarea și selecția sportivilor în vederea participării la Campionatele Naționale de Karate pe stil și interstil din acest an. La ediția din acest an a concursului au aprticipat 120 de sportivi, care au reprezentat nouă cluburi din județ.

Din comisia de arbitraj a făcut parte și Octavian Pomârleanu de la CS Targoviste, care săptămâna trecută a obținut titlul de arbitru european EKF în urma examenului care l-a susținut la Budapesta înaintea Campionatului European de Karate EKF, competiție la care a și arbitrat vineri, 7 februarie. De menționat că este o premieră județeană și anume că este primul arbitru din Dâmbovița care a obținut titlul de arbitru European EKF – judge B la kata.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*