March 1, 2021

Lovitură de teatru la Moreni! PNL renunță la candidatura lui Răbaea în favoarea lui Harabagiu

Lovitură de teatru în zona politică a Municipiului Moreni! Liderii PNL Dâmbovița au decis să renunțe la candidatura lui Eugen Nicolae Răbaea în favoarea lui Robert Harabagiu (profesor, director, antrenor de handbal și arbitru internațional) la alegerile locale pentru fotoliul de primar. Deși stă foarte bine în sondajele de opinie, Eugen Nicolae Răbaea nu intră în grațiile liderilor PNL Moreni și PNL Dâmbovița, Robert Harabagiu fiind favoritul prim vicepreședintelui Gabriel Grozavu și a președintelui PNL Moreni, Maria Virjoghe, timonierul fluvial candidat la funcția de subprefect al județului Dâmbovița.

De altfel, potrivit unor surse confidențiale, Eugen Nicolae Răbaea pare decis să treacă la PMP pentru a putea candida la funcția de Primar al Municipiului Moreni, în cazul în care varianta Robert Harabagiu va fi una definitivă.

“S-a încheiat sondajul de opinie de la Moreni. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și susținerea pe care mi-ați acordat o. Sunt sigur că la alegerile locale din luna iunie o să avem schimbarea în bine pe care ne-o dorim cu toții!

Vă îmbrățișez și vă respect, al dumneavoastră consilier local Răbaea Eugen Nicolae!” a mărturisit Eugen Nicolae Rabaea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*