January 26, 2021

Jandarmeria Dâmbovița! Seturi de cuțite și covoare, confiscate la Târgoviște și Titu

Mai multe seturi de cuțite și covoare au fost confiscate zilele trecute de către jandarmi în zone comerciale din două localități dâmbovițene.

Patrule din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat la complexul Pavcom din Târgoviște și Piața 1 Mai Titu două persoane care abordau cetățenii pentru a le oferi spre vânzare produse la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate asupra tinerilor cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani au fost găsite mai multe seturi de cuțite și covoare.

Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării, consilii judeţene sau prefecturi și efectuarea de activități de comerț cu bunuri a căror proveniență nu este dovedită, în condițiile legii.

Pentru un plus de siguranţă, recomandăm cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse mărfuri şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*