May 14, 2021

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan! Bugetul CJD a fost repartizat echilibrat, fără să se țină cont de apartenența politică a primarilor!

Județul Dâmbovița are BUGET

Astăzi, în şedinţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a fost votat bugetul pentru anul 2020. Consilierii PSD DAMBOVITA au demonstrat încă o dată că sunt preocupaţi de soarta judeţului nostru, de proiectele socio-edilitare şi de infrastructură aflate în derulare şi de cele care urmează a fi implementate.

PSD este puternic ancorat în realitate, cunoaşte nevoile cetăţenilor acestui judeţ, pe cele ale comunităţilor locale. Ştim ce avem de făcut! Bugetul a fost repartizat echilibrat, fără să se ţină cont de apartenenţa politică a primarilor. Criteriul de bază l-a reprezentat interesul oamenilor, dezvoltarea tuturor localităţilor din Dâmboviţa.

Mă voi preocupa în permanenţă, în calitate de deputat şi preşedinte al PSD Dâmboviţa, ca lucrurile să meargă bine, pentru ca cetăţeanul, pe care îl slujim prin poziţiile noastre de aleşi, să nu aibă de pierdut, să beneficieze de drumuri bune, de reţele de apă, gaze şi canalizare, de şcoli şi grădiniţe moderne, de cămine culturale, dispensare, locuri de joacă, de tot ceea ce înseamnă confort şi civilizaţie.

Rolul nostru este acela de a dezvolta comunităţile rurale şi urbane, de a sprijini economia, de a aduce prosperitatea în viaţa oamenilor.

Deputat Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*