June 16, 2021

Karate – CS Târgoviște! De 9 ori pe podium la Transilvania Grand Prix & Karate ESCU

Secția de karate a Clubului Sportiv Târgoviște (antrenor Ionuț Munteanu) a fost în top la ediția din acest an a Transilvania Grand Prix & C.E. Karate ESKU. Turneul internțional s-a desfășurat la Oradea, în Sala “Antonio Alexe”, în perioada 21-22 februarie, iar sportivii clubului nostru au adunat un total de 9 medalii, dintre care 2 din aur.

Valentin Cârlan și Adrian Drăguș și-au confirmat statutul de lideri în cadrul concursurilor în care au fost angrenați. Ambii sportivi au reușit să cucerească medalia de aur. Valentin Cârlan a obținut aurul la Under 21 (tineret), la kumite, în limitele categoriei 60 de kilograme, iar Adrian Drăguș a terminat pe primul loc juniori kumite shobu ippon, la categoria +76 de kilograme.

Mai mult de atât, Valentin Cârlan și-a asigurat la turneul internațional de la Oradea alte trei medalii de bronz, la seniori kumite WKF -60 kg, seniori kumite shobu ippon -60 kg și U21 kumite WKF -60 kg.

Alți karateka de la CS Târgoviște care au revenit acasă cu bronz au mai fost Ruxandra Stroe (senioare kumite shobu ippon +68 kg), Robert Merda (juniori kata) și Ștefania Huiu (minicadeți kata și minicadeți kumite WKF, categoria +50 kg).

Aproape de medalii s-au aflat Timeea Moraru (junioare kumite WKF, cat. +59 kg) și Adrian Drăguș (juniori kumite WKF, cat. +76 kg), dar ambii sportivi au încheiat concursurile în care au fost angrenați pe locul 5.

La ediția din acest an a turneului internațional, delegația Clubului Sportiv Târgoviște a fost alcătuită din 11 karateka.

La puternica întrecere de la Oradea au fost prezenți aproxinativ 1200 de sportivi, ce au reprezentat cluburi din 18 țări. Probele de concurs au constat în kata individual, kumite WKF și kumite shobu ippon, iar competiția desfășurat pe 8 suprafețe.

Sursa- cstargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*