February 28, 2021

Viceprimarul Târgoviștei, Monica Ilie! Domnul Cîțu, ministrul care a făcut datorii de 5,55 miliarde de euro de la începutul anului!

Nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru nu demonstrează decât sfidarea și aroganța președintelui și a PNL la adresa românilor. Domnul Cîțu, poate cel mai controversat ministru al PNL, este cel care are 2 voturi negative la comisiile de specialitate din parlament și o moțiune simplă la care a picat. Domnul Cîțu este ministrul care a făcut datorii de 5,55 miliarde de euro de la începutul anului, deși deficitul pe prima lună a fost de doar 458 milioane de lei. Domnul Cîțu este ministrul care consideră că educația și sănătatea nu sunt o prioritate, tocmai în contextul în care România se află în fața unei iminente crize cauzate de virusul care a îngrijorat întreaga lume. Având în vedere precizările Curții Constituționale, mi-e greu să cred acesta va fi capabil să coopteze în jurul său o majoritate parlamentară astfel încât să obțină votul de învestitură pentru un guvern. Și aici se naște întrebarea: Oare PNL votează acest guvern?
Domnul Cîțu este ministrul care la prima apariție publică de după nominalizare propune ca program de guvernare “depesedizarea României”.
Mascarada continuă! Alegerile anticipate rămân în continuare obsesia și ambiția PNL!

Monica Ilie – Viceprimarul Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*