February 28, 2021

Liderul forțelor naționaliste, Silviu Crăescu, revoltat! Nu veți scapa de judecată poporului!

Liderul forțelor naționaliste din România, Silviu Crăescu – Președintele Partidului Dreapta Republicană, aflat la Târgoviște, la o reuniune a formațiunilor naționalist – patriotice, a criticat extrem de dur desemnarea fostului Ministru al Finanțelor Publice, Florin Citu, în funcția de șef al Executivului, concluzionând că șeful statului își bate joc de o întreagă națiune.

“Gata! Ajunge!

Sfidarea interesului național nu mai poate continua.!

Epoca protocoalelor secrete trebuie să se incheie!

Chem alături de mine, forțele interne naționaliste din filonul dur, la luptă politică fără odihnă pentru a alunga de pe scena politică a țării, trădători și impostori, cu acoperire deplină și toți vectorii intereselor externe și factorii politici impuși de cele 3 sectii ale neosecurității din instituțiile statului care, cu uniforme kaki, grade și stele, paralizează democratia!

Fantomele cu pensii speciale obediente Baronului Central, duc România pe drumul umbrelor și a pierzaniei.

Meditatorul Johannis, fără respect și rușine fața de Constituția României, riscă suspendarea ! Cel care se ridica mimat împotriva baronilor locali, odată ajuns la putere, s-a transformat el insusi intr-un Baron, dar nu baron local, ci Baron Central.

In aceste zile pline de haos , Baronul Central al României își joacă la ruletă suspendarea, creând voit și în mod iresponsabil, o criză politică majoră, pe fondul amenințărilor asimetrice și a posibilului război bacteriologic scăpat de sub control voit de forțele imperialiste în China, doar pentru a distruge un partid politic de stânga cu orice preț la ordinul ambasadorului american ce dorește să vindem tot ce mai este românesc.

Acceptarea numirii unui fost ministru de finanțe neoliberal catastrofal, din fostul guvern galben demis este un act nebunesc demn de o internare cu febra galbenă la Spitalul de Nebuni Nr.9 din București.

România se prăbușește, vedem ce se întâmplă în supermarket-urile luate cu asalt, acum goale.

Nici NATO și nici SUA nu ne pot salva, daca ele tremură cumplit pentru o gripă mai severă.

România a devenit o țară isterică, fără o conducere de stat responsabilă.

Cu astfel de decizii, in condițiile prezenței unei amenințări reale a virusului Covid-19, personajul dubios care a îndatorat cetățenii României pentru încă 30 de ani, a fost propus și desemnat prim ministru.

Este o blasfemie politică!

O alegere mai proastă nici că se putea…cu acest gropar al finanțelor României!

A venit timpul ca românii suveraniști, să se unească si să stopeze imediat această politică de stat distrugătoare a celulei de bază a societății românești, familia creștină!

Avertizez clasa politică iresponsabilă din România:

Nici măcar Scutul american de la Deveselu cu toate armatele străine angrenate in operațiuni pe teritoriul românesc, chiar scăpați de DNA, nu veți scăpa de judecata poporului.

Uniți suntem invincibili!”

Silviu Crăescu

Partidul Dreapta Republicană

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*