January 20, 2021

Deputatul PSD, Claudia Gilia! Sănătatea înainte de toate, NU anticipate!

♦️Programul de guvernare și lista miniștrilor încropite de Florin Cîțu, fără un minim dialog cu forțele parlamentare pentru a creiona o majoritate, demonstrează clar că singurul proiect de țară al PNL este să facă ANTICIPATE.

♦️Să vii în Parlament cu o listă plină de incompetenți, respinși deja de două ori de Parlament, în condițiile în care tu ai fost respins de trei ori, denotă disprețul total față de adevăratele probleme de astăzi ale României.

♦️Siguranța și sănătatea este tot ce trebuie să conteze acum. Când România este în fața cele mai mari epidemii din ultimele decenii, clasa politică trebuie să se ocupe în primul rând de siguranța cetățenilor, nu de calcule politice sau electorale.

♦️Sănătate înainte de toate, nu anticipate!
PNL a fost mai preocupat de calculele politice și electorale decât de pregătirea măsurilor de prevenție și de gestionare a unei epidemii ce se anunță încă din luna decembrie 2019.
Abia în urmă cu 2 zile au emis actul normativ pentru instituirea carantinei și doar după presiunile publice făcute de PSDși abia după apariția primului caz confirmat de coronavirus în România.

♦️Amintim că PNL a vrut să-i demită pe singurii specialiști care acum știu cum trebuie gestionată o posibilă epidemie de coronavirus. Au vrut să-i scoată din sistem pe acești specialiști pentru că s-au opus privatizării sănătății și mai ales privatizării serviciilor de urgență. Acum Raed Arafat și Streinu Cercel sunt sigurii oameni care asigura gestionarea acțiunilor de prevenire a epidemiei.

♦️Tot ce va face PSD va fi în primul rând pentru Sănătate, nu pentru Anticipate.

♦️Sănătate înainte de toate, nu anticipate!

Deputat Claudia Gilia – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*