May 14, 2021

Primăria Târgoviște! 1000 de noi locuri de parcare, arteră de circulație și spații verzi pe un teren de la UPET

🚙In cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Targoviste, a fost aprobat un proiect de hotarare cu impact pozitiv in ceea ce priveste diminuarea valorilor de trafic rutier din centrul municipiului Targoviste.

✅ Concretizandu-se o idee mai veche, a fost astfel demarata o investitie prin care, pe de o parte, se creeaza o parcare de cel putin 1000 de locuri iar, pe de alta parte, se realizeaza o artera de circulatie care va face legatura intre Bulevardul Independentei si Bulevardul I. C. Bratianu, asigurandu-se si iesire la strada Arsenalului.

✅Modalitatea juridica de obtinere a terenului necesar acestei investitii consta in expropierea si trecerea in domeniul public al municipiului Targoviste a unei suprafete de teren de aproxamimativ 22.000 mp, aflata acum in proprietatea SC UPET SA, insa neutilizata de foarte multi ani.

✅ Parcarea va fi situata in imediata vecinatate a centrului municipiului Targoviste (langa parcarea fostei “Cantup”), la o distanta de cel mult 5 minute de mers pe jos de cele mai importante institutii publice din orasul nostru.

✅Totodata, vor fi realizate si investitii conexe de tipul spatiilor verzi, sistemului bike-sharing si nu numai.

✅ Multumesc doamnelor si domnilor consilieri locali pentru deschiderea aratata fata de acest proiect!

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*