June 16, 2021

PSD Dâmbovița! Concurs pentru desemnarea candidatului la șefia Consiliului Județean Dâmbovița

Am participat la conferința de presa organizata de PSD Dâmbovița unde am anunțat deciziile luate in Conferinta Extraordinara PSD Dâmbovița din data de 26.02.2020.
Cel mai important subiect dezbătut în cadrul acestei conferințe a fost lansarea în interiorul partidului a concursului pentru desemnarea celui mai bun candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Trebuie să precizez că filiala PSD Dâmbovița este singura formațiune politica care a lansat aceasta competiție, o competiție bazată pe proiecte menite să dezvolte județul nostru.

După cum s-a demonstrat în ultima perioadă, noua conducere a PSD Dâmbovița a deschis porțile oamenilor capabili și celor care doresc să se implice activ în viața comunităților.
Astfel, de ieri, primarul comunei Crevedia, domnul Florin Petre este membru al PSD Dâmbovița. De asemenea, domnul Florin Petre ocupă și funcția de președinte al organizației PSD Crevedia.
Semnalul de schimbare dat de actuala conducere a PSD Dâmbovița s-a concretizat și prin numirea ca președinte interimar al TSD Dâmbovița a domnului Vladut Niculae.
Nu în ultimul rând, echipa de comunicare a PSD Dâmbovița a fost completată prin numirea în funcția de purtător de cuvânt al filialei județene a domnului Costin Cozma.

deputat Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*