March 1, 2021

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști

În perioada 29 februarie-1 martie a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele a 5 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Pe parcursul celor două zile, trei bărbați, aflați în stare de ebrietate, au fost depistați la volanul unor autoturisme, unul dintre ei fiind implicat și într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,51 și 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat din Cornești, este cercetat de polițiștii de la Serviciul Rutier după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism care avea expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie. De asemenea, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii Formațiunii Rutiere Fieni au surprins un bărbat de 30 de ani, din Pietroșița, în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*