January 26, 2021

Poliția Dâmbovița! Sesiune de informare cu pensionarii, la Muzeul Poliției Române din Târgoviște

La Muzeul Național al Poliției Române, a fost organizată o sesiune de informare a beneficiarelor Clubului Pensionarilor din cadrul Direcției de Asistență Socială din Târgoviște.

Polițiștii de la prevenire le-au prezentat acestora drepturile pe care le au victimele violenței domestice, măsurile ce necesită a fi adoptate pentru prevenirea victimizării, precum și modalitatea prin care pot primi sprijin în cazul în care devin victima unei infracțiuni de violență domestică.

De asemenea, polițiștii au adus în discuție și informații legate de discriminare, inclusiv despre instituțiile competente pe această linie.

La finalul activității, au fost oferite flori, dulciuri și mărțișoare, cadouri puse la dispoziție de organizatori și de reprezentanții Crucii Roșii-Filiala Dâmbovița și Corpului National al Polițiștilor-Centrul Teritorial Dâmbovița.

Activitățile se circumscriu programului pentru prevenirea violenței în familie și proiectului “Fără discriminare”, inițiat de Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității.

Totodată, elevii Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște au marcat sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii, printr-un moment artistic.

La activitate au participat și reprezentanți ai Serviciul Județean Anticorupție Dâmboviţa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*