January 24, 2021

Suporterii Chindiei Târgoviște, întâlnire cu președintele Marcel Ghergu! Uniți pentru visul nostru, acasă, în Liga 1!

COMUNICAT – UNIȚI PENTRU VISUL NOSTRU, ACASĂ ÎN LIGA I
Suporterii care au însoțit și ÎNCURAJAT echipa la toate meciurile din acest sezon al Ligii I au participat astăzi la antrenamentul băieților și au purtat o serie de discuții cu conducerea clubului, reprezentată de Marcel Ghergu, președintele cu care am reușit DOUĂ promovări în cinci sezoane, precum și cu câțiva dintre jucători.
Concluziile întâlnirii, una normală înaintea primului joc de la Ploiești din play-out, în fața unei formații care trebuie învinsă cu orice preț:
Echipa trebuie încurajată în toate meciurile rămase de disputat până la finalul sezonului, indiferent de poziția din clasament sau de intențiile vădite de manipulare și destabilizare manifestate în mediul online și nu numai, de unii sau de alții.
Doar printr-o prezență masivă putem ține vie speranța, atât la Ploiești, cât și în deplasări – apropo, la Voluntari ne vom cumpăra un singur bilet, avem seria – cât și Clinceni – n-am uitat cum ne-ați înjurat în retur – sau Iași, sal’ Mircea!.
Suntem la 13 meciuri și câteva luni de visul așteptat din 1998, primul meci ACASĂ în Liga I de la Generația Micului Ajax. La stadion se lucrează, poate nu în ritmul dorit și așteptat, dar progresele sunt evidente. În 2-3 luni va fi ridicată tribuna nouă. Dacă Sibiul poate juca în Liga I cu o tribună și o nocturnă pe care am văzut-o cu toții, dacă Academica are voie un an fără nocturnă, noi de ce nu am putea juca din august-septembrie pe Eugen Popescu?
Soluția: hai în tribune, hai în deplasări, mai multă implicare și mai puține critici pe net.

Sursa- FC Chindia Târgovişte

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*