February 26, 2021

Abandonat de PNL, Eugen Nicolae Răbaea nu se lasă! Tot va candida la funcția de primar al Municipiului Moreni

Bună seara, dragii mei morenari!

În ultima perioadă s-au vehiculat tot felul de discuții despre candidatura mea la funcția de primar al municipiului Moreni!
Fac această postare pentru a lămuri lucrurile și pentru a vă spune adevărul despre acest subiect.
Da, este adevărat! În ciuda faptului că în sondajul de opinie realizat în municipiul Moreni, la comanda PNL Dâmbovița și plătit de PNL Dâmbovița, eu m-am bucurat de o încredere covârșitoare din partea dumneavoastră, și pentru asta vă mulțumesc, partidul mai sus menționat a ales să desemneze o altă persoană pentru a candida la funcția de primar al Moreniului. A ales o persoană care a mai candidat de două ori până acum și care nu a reușit să obțină rezultate nici măcar satisfăcătoare.
Așa cum mă cunoașteți, sunt un tânăr serios și mă dezic de toate jocurile murdare și interesele care și-au făcut loc în interiorul conducerii PNL. Acest gest mă face să cred că PNL îl vrea primar la Moreni tot pe “ZERO REALIZĂRI”, pentru că altfel nu-mi pot explica cum de nu au nominalizat candidatul cel mai bine clasat în sondaje.
Dragii mei, timp de patru ani m-am luptat cum am putut mai bine pentru binele orașului, pentru noi, pentru binele copiilor noștri și vă promit că o voi face în continuare!
Nu am cedat presiunilor și amenințărilor la care am fost supus!
Nu mă voi lăsa nici acum! Am plecat la un drum, și un luptător nu se întoarce niciodată, dar niciodată din drumul lui !
Dragi morenari, DA, voi candida la funcția de primar al municipiului Moreni! Sunt sigur că dumneavoatră veti vota OMUL, nu un partid anume!
Vă mulțumesc pentru susținere și vă aștept pe fiecare alături de mine, pentru că numai împreună putem schimba în bine orașul nostru drag!

Eugen Nicolae Răbaea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*