March 7, 2021

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan! Lucrurile frumoase se petrec în echipă! Balul Mărțișorului, la OFSD Târgoviște

Restaurantul Continental din Târgoviște a găzduit Balul Mărțișorului, în organizarea OFSD Târgoviște, Președinte – deputatul Carmen Holban, dedicat sărbătoririi Zilei Internaționale a Femeii. La eveniment a participat o serie de lideri PSD Dâmbovița, în frunte cu Președintele – deputat Corneliu Ștefan, Primarul Municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan – Președinte PSD Târgoviște și Secretar Executiv PSD Dâmbovița, Viceprimarii Targovistei – Monica Ilie și Catalin Rădulescu, deputatul Claudia Gilia – Președinte OFSD Dâmbovița, alți lideri PSD, precum Cristi Avanu sau Claudiu Mănescu.

Programul artistic a cuprins momente emoționante cu un grup de copii de la Centrul Educativ Creativ After School Arcobaleno Târgoviște (director general – Nicoleta Voicu), care a interpretat melodia E ziua ta, mamico !, recital de dans folcloric cu Ansamblul Fir de Dor din Târgoviște și un îndrăgit regal de interpretare cu melodii de neuitat ale maestrului Eugen Marinescu.

“Lucrurile frumoase se petrec in echipa.
În această seară, am avut plăcerea să particip la Balul Mărțișorului din #Târgoviște împreună cu primarul municipiului, Daniel Cristian Stan
Florile și mărțișoarele oferite sunt încă un mod prin care le mulțumim doamnelor și domnișoarelor că fac parte din viața noastră. Târgoviștencele trebuie să știe că proiectele primarului Daniel Cristian Stan și ale tinerei echipe #PSD #Dâmbovița vor continua: de la școli și grădinițe moderne, la spații și parcuri în care își pot petrece timpul liber, în siguranță, alături de familie. ” a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*