March 1, 2021

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan! Conducerea liberală a Educației tratează cu ironie apelurile la responsabilitate!

Constat cu satisfacție că îndemnul meu lansat din inima Parlamentului a avut ecou până la Inspectoratul Școlar Dâmbovița. Deși suntem în ceasul al 12-lea, cu România în alertă sanitară și cu milioane de părinți îngrijorați, conducerea liberală a Educației tratează cu ironie apelurile la responsabilitate.
În calitate de părinte dar și de parlamentar dâmbovițean, cer conducerii Insperatoratului Școlar Dâmbovița să nu producă doar maculatură și vorbărie și să instituie, de urgență, măsurile necesare pentru protejarea vieții și a sănătății copiilor.
Consider că trebuie analizată, inclusiv, închiderea pentru o perioadă determinată, a unităților de învățământ din județ. În opinia mea, consider că este de preferat să luăm o măsură în plus și, eventual, să numărăm un copil bolnav, în minus.
Iar reprezentantii PNL ar fi mai bine să se dovedească excesiv de grijulii și să ia o măsură în plus decât – Doamne ferește!- să umple spitalele cu nepăsarea lor ironică.

Deputat Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*